Plán obnovy pre Európu - iba finačný nástroj alebo skutočné riešenie krízy? - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Poskytnutie finančnej pomoci z nástroja Európskej únie, ktorý bol špecificky vytvorený pre „postkovidovú“ obnovu ekonomík členských štátov EÚ pod názvom Next Generation EU v rámci Plánu obnovy pre Európu. Schvaľovacia procedúra posilneného Viacročného finančného rámca na roky 2021-2027.