Možnosti zvýšení míry recyklace plastového odpadu - Podlasová, Anežka
Možnosti splnenia cieľov pre recykláciu plynúcich z novej európskej odpadovej legislatívy. Identifikovanie oblasti recyklácie, v ktorej je potrebné dosiahnuť najväčšie zlepšenie, na základe dát jednotlivých krajín Európskej únie zo štatistickej databázy Eurostat. Navrhnutie možných opatrení pre identifikovanú oblasť pre zvýšenie miery recyklácie a dosiahnutia stanovených cieľov pre roky 2025 a 2030 definovaných smernicami EÚ.