Analýza odvodového systému na Slovensku - Kudlová, Zuzana, 1986-
Analýza zúčtovacích vzťahov v účtovníctve so zameraním na odvodový systém na Slovensku a problematiky týkajúcej sa platenia odvodov do Sociálnej poisťovne a zdravotných poisťovní fungujúcich na území Slovenska. Komparácia zdravotných a sociálnych odvodov platených zamestnávateľom za svojich zamestnancov a aj samostatne zamestnancami. Účtovanie mzdy, odvody poistného, druhy sociálneho poistenia a zobrazenie účtovania poistného.