Lifelong Guidance in Education and Personal Career in Slovakia's Enterprises - Matulčíková, Marta, 1964-
Poradenstvo v zamestnávateľských subjektoch týkajúce sa rozhodujúcej časti obyvateľstva pracujúceho na pracovnú zmluvu a produktívneho veku. Najnovšie poznatky o vývoji celoživotného poradenstva v národnom a európskom kontexte. Porovnanie európskych a národných politík inštitúcií a názorov zamestnancov na vybranej vzorke zamestnávateľských subjektov.