Equity Management of the Tourism Sector Enterprises in the Slovak Republic - Tasáryová, Katarína, 1995-
Skúmanie primeranosti vlastných zdrojov potrebných na financovanie svojich aktivít v sektore cestovného ruchu v Slovenskej republike na základe ukazovateľov zadlženosti, konkrétne celkovej zadĺženosti a stupňa samofinancovania, pričom sa okrajovo analyzuje vplyv COVID-19 v sektore cestovného ruchu na Slovensku.