Pekná predajňa láka na nákup - Ondrušová, Miroslava
Spotrebitelia sú čoraz vyberavejší a pri pohybe v predajniach nakupujú všetkými zmyslami. Platí, že viac pozornosti pritiahne nadčasový a originálny dizajn. Aké zmeny priniesla pandémia. Súčasné trendy pri zmene dizajnu. Silné a slabé stránky údržby.