Letáky nepovedali posledné slovo - Kapitánová, Tatiana
Aj keď sa letáky presúvajú do digitálneho prostredia, stále majú svoj význam. Prieskumy potvrdzujú, že slovenský zákazník si plánuje nákupy práve podľa letáka. Letáky dnes nezobrazujú len ceny, zákazníci v nich nájdu recepty či informácie o potravinách. Štát zasiahol do obsahu aj dizajnu danej propagácie.