Financování projektů jede dál, banky k němu však přistupují odpovědněji - Sobková, Martina
Financovanie nefinančných podnikov, ktoré tvorí cca tretinu úverového portfólia tuzemských bánk. Aktuálne trendy v rámci projektového financovania. Pohľad na to, ako sa k nemu po pandémii stavajú samotné banky.