NBS sa pozerá na budúcnosť s optimizmom. Aj napriek tomu treba byť v strehu
Národná banka Slovenska a ďalšia z jej správ o finančnej stabilite, ktorá sa nesie v duchu následkov pandémie, vyznieva skôr pozitívne a vyzdvihuje fakt, že hoci bola pandémia pre slovenský bankový sektor veľkou ranou, ten ju ustal bez ujmy.