Exploring Ethical Decision Making in Business Management - Hvastová, Jozefína, 1969-
Proces rozhodovania pri vybraných etických dilemách v podniku. Maximalizácia zisku ako hlavný pohon a morálny prístup k obchodným problémom. Morálny rozvoj spoločnosti podĽa Kohlberga, Defining Issue Test (DIT) a multidimenzionálna etická škála (MES).