<The> Impact of Infrastructure Spending on Economic Growth: A Case Study of Indonesia - Syadullah, Makmun
Dokument si kladie za cieľ analyzovať vplyv výdavkov na infraštruktúru na ekonomický rast v Indonézii, ktorý zahŕňa investície do cestnej, prístavnej a zavlažovacej infraštruktúry. Obdobie pozorovania bolo 2011 - 2018, ktoré zahŕňalo 29 provincií s ohľadom na dostupnosť údajov. Štúdia využila model rastu s panelovou analýzou dát.