Have You Started to Analyse Your Competition? - Pister, Marco, 1974-
Cieľom dokumentu je predstaviť čitateľovi tému konkurenčných spravodajských informácií a zdôrazniť, že pri vytváraní stratégií spoločnosti alebo pri prijímaní dôležitých rozhodnutí je nevyhnutné mať dostatok vedomostí o konkurencii. Globalizácia núti firmy analyzovať konkurenciu viac než inokedy.