Recognition of Future Trends on Time With the Right Evaluation for the Software Industry - Pister, Marco, 1974-
Popis a analýza nástrojov, ktoré môžu pomôcť pri odhaľovaní budúcich trendov. V odhade budúcich trendov je tiež dôležité pokryť digitálne obchodné modely a vývoj obchodných modelov.