Cestovné náhrady - Minková, Ľuboslava
Vznik nároku na cestovné náhrady zamestnancovi, ktorý bol svojím zamestnávateľom vyslaný na pracovnú cestu. Pracovná cesta a jej priebeh, vyslanie zamestnanca na pracovnú cestu a podmienky pracovnej cesty. Zhrnutie opatrení v oblasti cestovných náhrad a ich dosah v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom.