Symboly obce a štátne symboly v podmienkach obcí - Ukropec, Anton
Právna úprava symbolov obce a štátnych symbolov používaných v podmienkach obcí. Vymedzenie symbolov obce, súvisiace príklady z praxe, právne prostriedky ochrany symbolov obce. Štátne symboly v podmienkach samosprávy.