Ako sa zmenilo nákupné správanie?
Pandémia rýchlo zmenila nákupné správanie slovenských spotrebiteľov. Nakupujúci sa masívne presunuli na internet. Otázka, či je tento posun trvalý a či bude e-commerce pokračovať v raste. Ktorému segmentu vzrástla popularita.