Spatial Econometric Approach to the EU Regional Employment Process - Furková, Andrea, 1975-
Tento príspevok sa zaoberá odhadom priestorových ekonometrických modelov miery zamestnanosti v 259 regiónoch Európskej únie NUTS 2 v roku 2018. Skúmanie regionálnych špecifických faktorov a overovanie hypotéz.