Herausforderungen bei der Gestaltung digitaler Inhalte: methodisch-didaktische Szenarien für effektives digitales Lernen und Lehren - Štefčík, Jozef, 1976-
Problematika prechodu na online výučbu u učiteľov a študentov v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom, so zameraním na vysokoškolské vyučovanie na Slovensku, kde sú štruktúry pre online výučbu a štúdium menej vybudované ako na iných vysokých školách na svete. Nástup do online výučby a učenia s využitím konkrétnych metodických a didaktických scenárov na prezentáciu koncepcií a online nástrojov na základe teórie aj praktických skúseností pre uľahčenie prechodu do online vzdelávacieho prostredia. Predstavenie dlhodobých ustanovených koncepcií kombinovaného vzdelávania na Ekonomickej univerzite v Bratislave.