Výzvy verejnej a kultúrnej diplomacie v období koronakrízy - Čiefová, Michaela, 1991-
Cieľom príspevku je preskúmať vplyv pandémie COVID-19 na priority kultúrnej a verejnej diplomacie v rámci budovania národnej značky. V príspevku sa uplatňuje kvalitatívny prístup.