Drahé kovy ako investičná príležitosť - Bikár, Miloš, 1973-
Krátkodobá a strednodobá predikcia vývoja cien zlata a striebra. Analýza fundamentálnych faktorov majúcich vplyv na vývoj cien drahých kovov a dôvody pre obrat na trhu. Technická analýza cenového vývoja zlata a striebra v strednodobom časovom horizonte.