Analýza opatrení na podporu podnikania a zamestnanosti v čase krízy Covid-19 na Slovensku a vo vybraných krajinách - Kufelová, Iveta, 1970-
Analýza podnikateľských subjektov najviac zasiahnutých pandémiou Covid 19. Analýza pomoci zo strany štátu využitelnej podnikmi na zmiernenie dôsledkov pandémie. Súčasný stav riešenej problematiky doma a v zahraničí - odvetvová štruktúra malých a stredných podnikov (MSP), dvetvová štruktúra MSP so zameraním na fyzické osoby a štruktúra najviac ohrozených MSP. Analýza opatrení na podporu podnikania a zamestnanosti v čase krízy Covid-19 na Slovensku a vo vybraných krajinách.