Using Industry 4.0 Concept in Slovak Chemical Industry - Richnák, Patrik, 1988-
Priemysel 4.0, ktorý priniesol prepojenie fyzického, kybernetického a sociálno-ekonomického sveta. Skúmanie, ako koncept Industry 4.0 mení smerovanie slovenského chemického priemyslu. Štvrtá priemyselná revolúcia v podobe konceptu Industry 4.0 v 44 spoločnostiach pôsobiacich v chemickom priemysle na Slovensku.