Príručka na zostavenie rozpočtu na roky 2022-2024 - Konečná Veverková, Ingrid
Obec zostavuje rozpočet v súlade s pravidlami ustanovenými v zákone č.583/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy. Používa a uplatňuje príručku Ministerstva financií SR, ktorá poskytuje metodiku vo veci uplatňovania rozpočtovej klasifikácie, programov rozpočtu a kódov zdrojov. Príručka na zostavenie rozpočtu na roky 2022-2024 je uverejnená vo Finančnom spravodajcovi pod č. MF/005766/2021-411.