Atypical Forms of Employment in SMEs: Case Study of Nitra Region - Korcsmáros, Enikö
Formy zamestnanosti v malých a stredných podnikoch v Nitrianskom kraji s osobitným zreteľom na tzv. atypické formy zamestnania, ktoré poskytujú nové možnosti pre malé a stredné podniky, zavádzajú možnosť znížiť náklady na sociálne príspevky. Atypické formy zamestnania sa uplatňujú nielen v podnikoch pôsobiacich v poľnohospodárstve, ale aj v iných odvetviach hospodárstva. Mikropodniky využívajú atypické formy zamestnania najmä pokiaľ ide o ich aktívnu pracovnú silu.