Analysis of the Use of Municipal Property in Slovakia - Rožová, Lucia
Komparatívna analýza využívania všeobecných aktív prostredníctvom vybraných porovnávacích ukazovateľov. Predmetom výskumu všetky slovenské okresné mestá rozdelené do veľkostných kategórií podľa počtu obyvateľov a sledované obdobie je definované ako päťročné, obmedzené na roky 2014 - 2018. Podstatnou súčasťou príspevku aj konečné poradie výskumných objektov podľa ich úspešnosti vo vybraných benchmarkingových ukazovateľoch s cieľom nájsť benchmark v oblasti správy mestského majetku.