Úvod - Štefančík, Radoslav, 1976-
Úvodný prejav k zbierke 11. ročníka konferencie Cudzie jazyky v premenách času. Rok 2020 bol rokom, kedy si Fakulta aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave pripomenula 10. výročie svojho vzniku a zároveň, kedy si Ekonomická univerzita v Bratislave pripomínala 80. výročie svojho vzniku. Pohľad na zmeny v realizácii konferencie v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19.