Vy rozhodujete, my pomáháme Grantový program na podporu komunit - Mikešová, Pavla
Grantový program spoločnosti Tesco Vy rozhodujete, my pomáhame oceňuje verejne prospešné projekty neziskových organizácií. Myšlienka projektu, popis fungovania a hlavný prínos programu. Obsah komunikácie smerom ku klientom a využité mediálne cesty a nosiče. Podielanie zamestnancov na realizácii programu. Vyhodnocovanie programu - informácie z marketingových výzkumov, správanie zákazníka a analýza grantových výziev. Zefektívnenie programu a vízie do budúcna.