Jak úspěšně komunikovat společenskou odpovědnost - Logrová, Marie
MALFINI (pred tým ADLER Czech) a ich spôsob komunikácie spoločenskej zodpovednosi. Projekt komunikácie spoločenskej zodpovednosti CSR. Výročná správa CSR.