Bojovníci proti COVIDU - Lisá, Lea
Veľké hotelové siete majú vypracované manuály prevencie rozšírenia nákazy podľa stredísk a fáz pobytu. Kontrola a preventívne opatrenia sa križujú, aby eliminácia vírusu bola čo najistejšia. Keď presne nezapracujete do manuálov kto, kedy a ako dopľňa, zásobník na dezinfekciu rúk, tak ani táto základná ochrana nebude fungovať.