Ako si Američania všimli malú slovenskú cestovku
Aby si nás partneri v NTA všimli, museli sme si doplniť odporúčané vzdelanie, zorganizovať product development trip pre touroperátorov aj press trip pre novinára píšuceho exkluzívne pre NTA, zúčastňovať sa stretnutí medzinárodnej komisie pre leadership, pravidelne 1-2x ročne cestovať do USA a zúčastňovať sa platených výstav a konferencií, vysvetľuje majiteľka malej cestovnej kancelárie zo Zvolena, Marcela Lauková, členka predstavenstva významnej americkej turistickej asociácie.