Pripravte sa na robotické doručovanie malých zásielok automatizácia poslednej míle
Doručovacie roboty fungujú v skúšobnej prevádzke už niekoľko rokov v USA, v Číne a v ďalších krajinách. Pokroky v technológiách autonómneho jazdenia, sa systematicky premietajú do rastúcej spoľahlivosti doručovacích robotov.