Support of Business Innovation in the Form of Tax Benefits for R&D of Entrepreneurs in Slovakia - Jančičková, Lea, 1996-
Účinky daňových politík na inovácie s dôrazom na množstvo kanálov, prostredníctvom ktorých môžu politiky hrať úlohu. Hlavní aktéri v oblasti inovácií, inovačné vstupy a akcie a všeobecné a špecifické daňové politiky. Hrubé domáce výdavky na výskum a vývoj. Aplikácia odpočtu výdavkov na výskum a vývoj v Slovenskej republike a odôvodnenie politiky verejnej podpory. Smernice budúceho výskumu.