Fungovat musí všechno - Hubička, Filip
Matěj Koval je od jari novým prevádzkovým riaditeľom Mailstepu, logistickej spoločnosti, ktorá prechádza rýchlym rozvojom súvisiacim s nástupom e-commerce. Vo svojom distribučnom centre v Prahe-Horních Počernicích zavádza rad noviniek včetne rozšírenia dopravníkov. Cieľom je skrátiť vzdialenosti, ktoré pickeri denne nachodia pri chystaní tovaru a eliminovať ľudské chyby.