Bezpečnostné riziká a krízové javy v agropotravinárskom sektore - Gozora, Vladimír
Krízové javy v agropotravinárskom prostredí Slovenskej republiky. Vektory podnikových kríz, systémy krízového manažmentu a niektoré návrhy na eliminovanie bezpečnostných rizík v podnikateľských subjektoch. Riešenie krízových javov agropotravinárskych podnikov v špecifickom podnikateľskom prostredí. Osvedčené metódy a nástroje krízového riadenia na dosiahnutie rovnovážnych stavov a udržateľného rozvoja agropotravinárskych podnikov.