Angažovanie zamestnancov do inovačných procesov - Stachová, Katarína
Vzťah regiónu pôsobenia podniku v rámci Slovenska k jeho zameraniu sa na aktivity súvisiace so zapájaním všetkých zamestnancov do inovačných procesov a identifikovanie celkovej zmeny ich orientácie na túto problematiku v čase. Stúpajúci trend zapájania všetkých zamestnancov do inovačných procesov, ktorý výsledky signalizujú.