Digital Transformation in the Context of the European Union and the Use of Digital Technologies As a Tool for Business Sustainability - Bednarčíková, Diana, 1996-
Zelená digitálna transformácia v teoretickej rovine a v kontexte Európskej únie. Vvyužitie digitálnych technológií v oblasti udržateľného rozvoja vo vybraných podnikoch na svete. Definícia digitalizácie, digitálnej transformácie, digitálnej technológie a udržateľnosti.