Slovak Audit Firms and Their Membership in a Network - Domaracká, Denisa
Stav audítorských spoločností pôsobiacich v audítorských sieťach. Audítorské spoločností s aktívnou licenciou na Slovensku. Štatistika audítorských spoločností na Slovensku a ich členstvo v sieti.