Is It Possible to Predict Earnings Per Share? - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Analýza presnosti analytikov pri odhadovaní štvrťročného zisku na akciu. Analýza na základe vybraných kritérií jednotlivých spoločností - Spoločnosť JNJ, PFE a MRK.