Human Resource Management in Healthcare - Blštáková, Jana, 1980-
Identifikácia a definícia výziev manažmentu ľudských zdrojov v zdravotníctve. Dôležitosť implementácie rozvinutých postupov riadenia ľudských zdrojov pre zlepšenie kvality poskytovania zdravotnej starostlivosti. Pripravenosť manažérov riadiť ľudí v zdravotníctve v Slovenskej republike. Pokročilé riadenie ľudských zdrojov v nemocniciach a príklady osvedčených postupov.