Human Resource Management Department Development and Its Organizational Structures - Abuladze, Lasha, 1991-
Vývoj riadenia ľudských zdrojov. Zmeny v oblasti organizačnej štruktúry riadenia ľudských zdrojov. Postavenie sociálneho pracovníka, administratívneho manažéra, personálneho manažmentu a riadenia ľudských zdrojov v organizačnej štruktúre. Moderné riadenie ľudských zdrojov a jeho postavenie v organizačnej štruktúre.