Rozhodnutie zamestnávateľa o organizačnej zmene a obchodné vedenie spoločnosti - Barancová, Helena
Rozhodnutie zamestnávateľa o organizačnej zmene ako predmet úpravy Zákonníka práce. Dané rozhodnutie je geneticky späté s výpoveďou ako základným právnym úkonom v pracovnom práve. Obsah a forma rozhodnutia. Oprávnený subjekt prijatia rozhodnutia o zmene.