AML a moderní technologie - Hladká, Michaela
Moderní technologie ako nástroj identifikácie klienta. Bankovníctvo a finančníctvo, ktoré využívajú tzv. anti-money laundering (AML) opatrenia. Technológie, ktoré majú aj svoje úskalia.