<The> COVID-19 Pandemic: Global Socio-Economic and Geopolitical Implications - Sagramoso, Domitilla
Lepšie pochopenie globálneho dôsledku COVID-19 na vývoj Ruska. Všeobecný hospodársky pohľad a jeho spoločenské dôsledky (na svet aj na Rusko). Budúcnosť medzinárodného obchodu a strategických bezpečnostných režimov. Geostrategická konfrontácia medzi USA, Čínou a Ruskom.