Vplyv prijatých dotácií, podpôr a príspevkov na základ dane z príjmov fyzickej osoby - Jambrichová, Silvia
Dotácie, podpory a príspevky oslobodené od dane z príjmov fyzickej osoby - plnenia poskytované v rámci aktívnej politiky na trhu práce, podpory a príspevky poskytované z prostriedkov štátneho rozpočtu a podpora v čase skrátenej práce. Zdaniteľné plnenie prijaté vo forme dotácií, podpôr a príspevkov - plnenia poskytované v rámci aktívnej politiky na trhu práce a podpory a príspevky poskytované z prostriedkov štátneho rozpočtu.