Uplatňovanie nezdaniteľných častí základu dane v roku 2021 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Nezdaniteľná časť základu dane na manželku/manžela v roku 2021. Príspevky na doplnkové dôchodkové sporenie. Prednostné odpočítanie nezdaniteľných častí základu dane od čiastkového základu dane z príjmov zo závislej činnosti podľa § 5 ZDP v roku 2021.