Weimarská ústava Cesta k prijatiu základného dokumentu - Neumann, Jakub
Priblíženie historického kontextu a procesu prijímania Weimarskej ústavy v kontexte búrlivej spoločenskej situácie v Nemecku na prelome rokov 1918-1919. Ozrejmenie jej štruktúry a obsahu s upriamením pozornosti na kritické momenty jej aplikácie, resp. interpretácie zo strany kľúčových politických aktérov.