Narušení toků přímých zahraničních investic v důsledku krize COVID-19 a management obnovy ekonomiky - Čuhlová, Renáta
Ekonomické dopady pandémie COVID-19. Ekonomické dopady obmedzovania ekonomického výkonu a vládnych opatrení s bojom proti COVID-19 na priame zahraničné investície. Výskum zameraný na vytvorenie predikcie budúceho vývoja tokov priamych zahraničných investícii v Českej republike ovplyvnené pandémiou COVID-19 na základe aktuálneho stavu národnej ekonomiky a pandemického vývoja v regióne.