O Súdnom dvore Eurázijskej hospodárskej únie: postavenie, konanie a prínos - Mareček, Lukáš
Povaha a prínos Súdneho dvora Eurázijskej únie. Určenie miery súdnej aktivity a súdneho aktivizmu. Všeobecná charakteristika súdneho dvora. Konanie pred súdnom dvorom. Právny základ a výkon rozhodnutí daného dvora.