Právne aspekty dočasnej ochrany podnikateľa súdom - Sedliak, Vladimír
Analýza právnej úpravy dočasnej ochrany podnikateľa súdom zavedenou do nášho právneho poriadku zákonom č. 62/2020 Z. z., ktorá ma za cieľ zmierniť negatívne dopady na podnikateľov spôsobené pandémiou koronavírusu COVID-19. Rôzne problémové aspekty a ich možné riešenia. Procesnoprávne otázky. Navrhovaná nová právna úprava dočasnej ochrany podnikateľa súdom.