Domy plné peňazí: Prebytočná likvidita komerčných bánk - Zeman, Mário, 1993-
Definovanie prebytočnej likvidity. Vývoj prebytočnej likvidity komerčných bánk v eurozóne. Prípadná koncentrácia prebytočnej likvidity v rámci niektorých krajín eurozóny. Prípadné hrozby, či riziká, ktoré môžu súvisieť s vysokým objemom prebytočných rezerv.